Varta batteri til solcelleanlæg

Varta og X-Sol Danmark

X-Sol Danmark har længe ønsket at kunne tilbyde et batterisystem til solcelleanlæg til vores kunder. Der findes mange løsninger allerede, men for os var det vigtigt at kunne tilbyde et produkt, der passer til eksisterende solcelleanlæg; højkvalitets, nemt at installere og uden at skifte inverter.
Derfor faldt valget på tyske Varta.
X-Sol Danmark er blevet dansk distributør og certificeret Varta-installatør for Varta Energy.

Varta solcelle batteri til alle solcelleanlæg - X-Sol Danmark er distributør for Vartas nye batteriserie til solcelleanlæg

Valget blev Varta, men hvorfor?

Valget af Varta var der flere grunde til, som vi nok skal komme ind på i dette indlæg. En vigtig grund er, at det er et tysk børsnoteret firma, som står for innovative, sikre og pålidelige energiløsninger med over 130 års erfaring. VARTA Storage er en førende producent af energilagrings-enheder til private husholdninger og skræddersyede store applikationer til opbevaring. VARTA Storage giver også kraftfulde og pålidelige energiløsninger til trådløse enheder.
Beliggende i den bayerske by Nördlingen, Tyskland, har firmaet specialiseret sig i kundespecifikke og standardiserede lithium-ion-batterier. VARTAs ingeniører og projektledere har mange års erfaring inden for design, certificering og produktion af batterier med en lang historie af innovation, exceptionel kvalitet, ydeevne og effektivitet. Hos X-Sol Danmark synes vi, at det er vigtigt, at man får den bedste kvalitet, man kan ønske sig, når man bruger penge på batterier til sit solcelleanlæg. Varta har udviklet to batteri-systemer, Pulse og Element.

Med VARTA Pulse kan enhver blive energileverandør til sit eget hjem.

Nem, enkel og med høj kvalitet – det er Pulse, den attraktive løsning fra VARTA Storage. Pulse er perfekt til alle, der ønsker en pakke med den højeste energi og plads-besparende løsning til en lejlighed eller familiehus. Tilgængelig i kapacitet på 3,3 kWh og 6,5 kWh. Pulse model leverer ikke kun gennem sikkerhed og pålidelighed, den kan også nemt fastgøres på væggen uden at tage plads fra husstanden til alt andet. Via Plug & Play er Varta’s vægmonterede energilagring øjeblikkeligt operationel – og kan kombineres med alle kilder af grøn energi. Et andet plus er det lave standbyforbrug og den hurtige responsrate. Pulse alt-i-et-system leverer en kompakt og praktisk løsning – og vægophænget giver pladsbesparelse, så det passer ideelt i dit hjem.  Lille, men fuld af energi.

VARTA Pulse alt-i-et-lageringssystem

VARTA Pulse er et alt-i-et-energilagringssystem. Pulse indeholder et lithium-ion-batteri, batteristyringssystem, integreret inverter, styring og overvågning.
Pulse forbindes direkte til 230V forsyningen og kan bruges på ethvert solcelleanlæg til at gemme overskydende solenergi til brug om natten.
Lagerkapacitet kan øges ved at tilføje yderligere VARTA Pulse-enheder.
►All-i-et-system med integreret inverter
►Kompakt og praktisk vægmonteret system
►Installeret på 30 minutter gennem “Plug & Play”
► Højeste kvalitet og stor værdi
►Ultra-lavt standby forbrug på 2W
►Integreret VARTA Storage Energy Management

VARTA Pulse specifikationer

System DataPulse 3Pulse 6
Batteri kapacitet3.3 kWh6.5kWh
Maks. vekselstrøm opladning / afladning1,6 kW2,5kW
Vægt 45 kg 65 kg

Størrelse (B x H x D): – 600 x 690 x 186 mm
Netforbindelse: – 230 V AC, 1 fase, 50Hz
Afladningsdybde: – 90%
Kontrol og overvågning: – PC, tablet, smartphone

Varta Element

VARTA Element er i sit rette element i alle parcelhuse. Dette komplette system med inverter er let at installere og tilbyder topkvalitet til en attraktiv pris. Fås i fire præstationsklasser (6,5 kWh / 9,8 kWh / 13,0 kWh / 18 kWh).
Dette energilagrings-system er ikke kun holdbart og sikkert, men passer med sit stilfulde design overalt i husstanden. Designet er tilgængeligt i seks flotte farver.

Varta solcelle batteri til alle solcelleanlæg - X-Sol Danmark er distributør for Vartas nye batteriserie til solcelleanlæg

Varta Element størrelse af kWh

Varta Element kommer som standard i 4 forskellige størrelser, 6,5 kWh, 9,8 kWh, 13 kWh og 18 kWh.
Har man købt et 6,5 kWh batteri og har ønske om en større batterikapacitet, har man nemt mulighed for at udvide fra 6,5 til 9,8 med ekstra 3 kWh moduler.

Varta Element fås i 6 forskellige farver, så det nemt falder ind i husets interiør.

varta element flere farver

VARTA Element specifikationer

Element 6Element 9Element 12
Batteri kapacitet6,5 kWh 9,8 kWh 13 kWh
Maks. vekselstrøm opladning / afladning2,2 / 1,8 kW 3,4 / 3.0 kW4.0 / 3,7 kW
Vægt 115 kg 145 kg165 kg

Størrelse (B x H x D): – 600 x 1176 x 500 mm
Netforbindelse: – 400 V AC, 3 fase, 50Hz
Afladningsdybde: – 90%
Kontrol og overvågning: – PC, tablet, smartphone

Varta Lithium batterier

VARTA batterier

Varta batterier er alle forsynet med højkvalitets lithium-ion-celler NMC (Lithium nikkel mangan kobolt oxid LiNiCo) der kan oplades og aflades hurtigt uden hukommelseseffekt: Ideelt til højt selvforsyning og langsigtet økonomi. Batteriteknologi med garanti på 4.000 cyklus eller 10 års garanti, derefter er der 80% effekt tilbage på batterierne.

Batterier til sit solcelleanlæg med hvilken som helst inverter

Det er næsten ikke til at forstå det, men i lang tid har det været sådan, at hvis man har købt solceller for flere år siden, såsom 2012 hvor der var omkring 88.000 danske husstande, der fik solcelleanlæg, kan man højst sandsynligt ikke få batterier på sit anlæg, da inverteren ikke kan håndtere opladningen af batterier. Det betyder, at hvis man skal have batterier, skal man skifte sin inverter ud med en hybrid inverter (10-15.000 kr). Hvis man skifter inverteren ud, er der en stor risiko for, at man ikke bliver i samme solcelleordning, og det er man ikke interesseret i, hvis man er i den favorable 2012 ordning.

Varta batteri installation på solcelleanlæg

Varta Pulse og Element batterisystem er løsningen, for Varta Pulse og Element er et selvstændigt system, som tilsluttes hvilken som helst inverter. Vartas system er ligeglad med, om det er en standard- eller en hybrid-inverter, den er udstyret med sin egen inverter og skal tilsluttes solcelleanlæggets inverter. Derefter bliver der installeret en ny sensor mellem batteri og el-nettet, som kan måle, når der er overskud af strøm fra solcellerne.

Varta garanti og sikkerhed

VARTA Storage giver syv års vedligeholdelsesgaranti på opbevaringssystemer og ti år på batterimodulerne indenfor producentgarantien.

Når det kommer til sikkerhed, er der intet kompromis: Varta starter med konstante materialetests på produktion og levering og slutter med integreret sikkerhedselektronik og autonome afskæringsanordninger for sikker drift. Varta’s systemer giver en fejlfri funktionalitet selv ved tilfælde af forstyrrelser. Varta’s energilagringssystemer er ikke kun sikre og pålidelige men sætter også standarden med sine smarte koncepter med specielle cellulærkemiske energi- og batteristyringssystemer.

Mobil adgang og overvågning af Varta Pulse og Element

Varta App giver dig direkte overblik over dit solcellanlæg - batteri fra mobil.

Varta Storage App, informerer dig om, hvad der sker i hjemmet uden at være der – hvor man end er. App giver mulighed for at styre og følge med i forbrug, opladning og omkostninger på sit solcelleanlæg. Det er gratis at bruge og følger med, når man bestiller Varta Pulse og Element.

Varta batteri til solcelleanlæg, vindmølle mm

Forøget selvforsyningsgrad fra 40 op til 80%

Med VARTA energilagringssystemer kan du med dit solcellanlæg øge din selvforsyningsgrad fra 40% til 80 i nogle tilfælde helt op til 90%. Dette giver dig energi-uafhængighed og kan beskytte dig mod prisstigninger i elpriser.

Flere batterier til solcelleanlæg

Vokser behovet for mere batteri
Udvidelse med op til 5 batterisystemer fra Varta, kan du komme op på en batteripakke på 69 kWh

Tag en snak med os, og vi finder frem til dine muligheder for Varta batterisystem til dit solcelleanlæg, eller hvis du går i tanker om at skal have solcelleanlæg.
Tlf. 2632 2045 eller mail: info@x-sol.dk

Skriv et svar