Flex Ultra Solcelle

Flex Ultra solceller er det bedste valg til solceller på en båd, men hvorfor er den så det?

Flex Ultra solceller er et højkvalitets produkt, som henvender sig til den professionelle bruger, som har større krav til placering af solcellen.
Flex Ultra solcellerne er produceret til marine brug, og gør den til det foretrukkende valg, da den er forsynet med flere lag for at kunne modstå de store mængder saltvand og tempartursvingninger, man kan opnå på havet, samtidig med at den producerer mere strøm end de fleste andre fleksible solceller på markedet. Flex Ultra solcelle er også skyggeoptimeret, som gør den oplagt til placering under bommen på en båd.

Flex Ultra solcelles opbygning

Flex Ultra er bygget op af 5 lag. Vigtigste lag er top og bund, da EFTA-laget på forsiden er med til at tiltrække lys uden refleksion og holder overfladen nemt ren.
Bagsiden er beklædt med XSOL Matrix Core, som vi er de eneste, der tilbyder, og kombinationen med EFTA og XSOL Matrix Core gør solcellen mere modstands dygtig overfor høje temperaturer og giver ekstra beskyttelse af solcellerne.
XSOL Matrix Core minimerer varmen fra solcellen på materialet, den er monteret på.

Prismatisk overflade – Tiltrækker mere lys

Flex Ultra solcelle serien er en høj kvalitet krystallinsk solcelle designet til verdens mest ekstreme miljøer fra det hårdeste hav til de højeste bjerge. Flex Ultra solceller er modstandsdygtige mod slag og hagl samt konstant betrædning på solcellen, og Flex Ultra vil være et sikkert valg, hvis installationen finder sted, hvor man skal gå, da man kan gå på solcellen uden problemer.
Flex Ultra solceller er dobbelt UV-beskyttet på overfladen samtidig med, at de også er forsynet med en speciel hård coatet prismatisk overflade.

FlexUltra overflade

Den specielle prismatiske overflade er samtidig udviklet til at kunne tiltrække solens stråler allerede fra tidlig morgen til sen aftensol, hvilket giver 5-10% mere strøm fra solcellen.

Den prismatiske overflade er med til at sikre en 95% gennemsigtighed og giver en fremragende effekt af sollys og elektricitet uden at reflektere sollys og blænding af omgivelser.
Den prismatiske overflade er selvrensende ved regnvejr og meget pletbestandig, og sikrer samtidig solcellen mod korrosion fra saltvand på solcellen.
Den prismatiske overflade sikrer også, at man ikke skrider på solcellen, hvis den er våd.

Junctionboxen på solcellen samler ledningerne og beskytter samtidig forsvarligt al elektricitet mod vind og vand. Junctionboxen er forsynet med en bypass diode, som sikrer, at hvis dele af solcellen er i skygge, producerer den øvrige del udenfor skyggen med fuld effekt.

 

Montering af solcellerne

Montering af solceller kan udføres på mange forskellige måder.
Man kan lave det som en fast-
montering med montagelim
(Sikaflex 552) eller via af
skinner/skruer. Benyttelse af
skruer anbefales ved højt vindtryk sammen med montagelim.
Vores standard solceller, har
forboret huller rundt i
solcellens kant så man kan benytte Loxx system.

Med den mobile løsning kan man benytte huller i hjørnerne på solcellen, hvilket giver mulighed for at sætte solcellen på stof/sprayhood/sejl mm. via et Loxx system. På den måde kan man tage den af og på, som man vil.

Du kan også bestille X-Sol Danmark til at udføre montering og installationen for dig – Book online

Se monteringsvideo FlexUltra solcelle udført med sikaflex 552

Hvilken model Flex Ultra solcelle skal du så vælge?

36Watt FlexUltra solcelle
Måler BxL.: 341 x 775 mm
3mm tykt og vejer 1,01 Kg.
Producerer 158Wh pr. døgn

Nok strøm til:
4 timer lys, 2 time opladning af PC og 2 timer opladning mobil

Forbrug i døgnet 144 Watt

75Watt FlexUltra solcelle
Måler BxL.: 653 x 785 mm
3mm tykt og vejer 1,96 Kg.
Producerer 330Wh pr. døgn

Nok strøm til:
2 timer lys, 1 time opladning af PC, 2 timer opladning mobil, 2 timer TV og 3 timer strøm til kølebox

Forbrug i døgnet 313 Watt

90Watt FlexUltra solcelle
Måler BxL.: 500 x 1190 mm
3mm tykt og vejer 2,30 Kg
Producerer 396Wh pr. døgn

Nok strøm til:
6 timer ankerlys, 2 timer lys i kahytten, 1 time opladning af PC, 2 timer opladning mobil, 2 timer TV og 4 timer strøm til kølebox

Forbrug i døgnet 395 Watt

150Watt FlexUltra solcelle
Måler BxL.: 675 x 1495 mm 3mm tykt og vejer 4,00 Kg.
Producerer 660Wh pr. døgn

Nok strøm til:
8 timer Ankerlys, 4 timer lys i kahytten, 3 time opladning af PC, 3 timer opladning mobil, 4 timer TV og 6 timer strøm til kølebox

Forbrug i døgnet 644 Watt

Skriv et svar